onsdag 31 mars 2010

ENERGIGIVARE

Det finns människor som suger ur dig all din energi bara genom att komma in i samma rum som du. Sedan finns det människor som ger dig energi bara genom att finnas nära. Igår hade jag turen att en av den sistnämnda typen kom hem till mig och landade vid mitt köksbord. Hon stannade inte länge och när hon gick hade jag ännu fler punkter på "att göra listan", men energin och lusten var tillbaka. Får jag bara fylla på med ny energi från mina energigivare orkar jag hur mycket som helst.
Tack för att ni finns!!!

söndag 28 mars 2010

ORD

Det finns många ord som jag älskar. Här får du några!
UTSÖKT
LÄNGTAN
PÄRLHYASINT
PORLANDE
Och sist men inte minst...
FÖRLÅT

torsdag 25 mars 2010

VISST VILL MAN HA ROLIGT!

Är det bara lite roligare kan man till och med göra något man inte brukar!

tisdag 23 mars 2010

LIVET ÄR EN RESA

Vill du att livet ska vara en charter eller en jordenruntresa?
På en charter checkar man in kliver på flyget och väntar på att komma fram till målet. På en jordenruntresa gör du många stopp, njuter av resans alla olika faser och det slutgiltiga målet är att till sist komma hem.
Jag vill njuta av livets alla faser på väg mot målet. Jag vill inte att målet i sig ska vara mitt enda syfte.
Följ med mig på min resa!

måndag 22 mars 2010

VILKEN KILLE!

På UF-mässan stötte jag på en grabb. Hans monter gick emot en av de viktigaste reglerna, att man på 3 sekunder ska kunna läsa ut vad företaget heter, vad budskapet är och vilken nytta jag kan ha av det han vill sälja.
Men.....
Hela han var budskapet! Han tog ett steg ut i gången, fångade allas uppmärksmhet och bad oss gissa vad han ville sälja. Han höll oss på sträckbänken precis så länge så vi inte tappade intresset, sedan avslöjade han sin produkt. Han sålde något som jag aldrig har använt och inte planerat att börja använda, men min reaktion blev....
...jo, detta kan nog jag behöva!
Slutsats: Han var den perfekte säljaren - han fick mig att tro att jag faktiskt behöver hans produkt!

måndag 15 mars 2010

FEEL GOOD

Tonight I’ll be like hope, show me and I’ll do it, what seems impossible!

söndag 14 mars 2010

VECKANS BÄSTA MÖTE...

...blev ganska oväntat mötet med en säljare.
Jag imponeras av människor som är duktiga inom sitt yrke och den här mannen visste vad han gjorde. Han var oerhört proffessionell och lyssnade in mina/kundens önskemål. När han gick såg jag fram emot nästa möte, som vi direkt bokade in.
Mitt mål är att ha samma proffissionella uppträdande i mina affärsmöten som den här mannen hade. Han fick mig att tro att det jag sa var klokt och att jag också var bra på det jag gjorde. Oavsett om han bara var en fantastisk säljare eller ej, så fick jag med mig något viktigt från det mötet - ett stärkt självförtroende!

onsdag 10 mars 2010

DRÖMJUSTERING

Är det fegt att byta sina drömmar när det visar sig att drömmarna är svåra att uppnå och kräver mer arbete än man från början trodde?
Visst är det FEGT!
Men kanske är jag en liten fegis – eller så var drömmen inte lika sockersöt som jag hade föreställt mig. Om vägen till målet är svårframkomlig och tung kanske segerkänslan inte är värd priset.
Kom ihåg vad Nilsmark sa efter att ha vunnit en stor seger över Sörenstam. Var det inte mer än det här? Segerkänslan gick snabbt över och vardagen var tillbaka fortare än hon kunnat ana.
Kanske är det OK att göra en liten drömjustering? …fast inte riktigt än…

måndag 8 mars 2010

MÅNDAGAR

Jag älskar måndagar!
Tänk att vakna en tidig morgon, solen skiner in genom fönstret och en hel vecka full av möjligheter och möten med människor ligger framför. Det jag tycker mest om är just alla möten. Alla möten är inte enkla och ibland önskar jag att jag slapp, men det är oftast dessa lite besvärliga möten som får mig att växa - och vem vill inte utvecklas?! På fredag ska jag berätta om vilket som blev veckans bästa möte....
Jag önskar dig en vecka fylld av möjligheter och möten!

söndag 7 mars 2010

SÅNGTEXTER

När den här låten är på radion gråter jag på väg till jobbet!